0477 29 82 80

Bernerhofje

Hondenpension


Trimsalon


Gedragstherapie en training


hondenvoeding en toebehoren

Visie

 

Ik, Femke, heb in Lelystad (Nederland) de opleiding tot Kynologisch Instructeur en Kynologisch Gedragstherapeut gevolgd bij de Martin Gaus Academie. Tijdens deze opleidingen heb ik voldoende inzicht gekregen in het gedrag van honden om u te helpen in de opvoeding of heropvoeding van uw hond.

 

Respect en samenwerking

Steeds werk ik volgens een positieve trainingsmethode. Het belangrijkste is nog altijd dat u een goede band krijgt met uw hond of dat de band die u reeds met uw hond heeft dat die behouden blijft.

U wil een hond die dingen voor u doet omdat hij dit graag doet. Dit kan u bereiken door een positieve opvoeding.

 

Communiceren met uw hond

Problemen tussen mens en hond ontstaan vaak door een communicatieprobleem. Uw hond begrijpt niet wat u van hem verlangt. Door op de juiste momenten uw hond te belonen of toe te spreken kan je het gewenste gedrag reeds in de hand werken.

Uw hond begrijpt het echter niet wanneer u hem zegt dat bepaalde dingen niet mogen, zegt hem wat hij goed doet door dit gedrag te bevestigen.

Dit gedrag zal hij dan vaker gaan vertonen.

 

Theorielessen

U  als eigenaar heeft vele voordelen bij een theoretische kennis, wanneer u uw hond gaat opvoeden. Wij geven in de cursussen dan ook enkele theorielessen. Deze gaan door in het Bernerhofje.